•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Walk (2015) - uskoro

Dvanaest ljudi je hodalo po Mesecu, ali samo je jedan čovek, Filip Petit – hodao po nepreglednoj praznini između dva tornja Svetskog trgovinskog centra.

Uz pomoć mentora Pape Rudija i neobične grupe međunarodnih regruta, Petit i njegova družina nadjačaće sve izglede, izdaje, razmirice i bezbrojne opasnosti kako bi uspeli u svom ludom planu. Robert Zemekis, reditelj vanvremenskih hitova kao što su „Forest Gamp“, „Izgnanik“, „Povratak u budućnost“, „Polar Express“ i „Let“ ponovo koristi najmoderniju filmsku tehnologiju kako bi publici dočarao emotivnu i fantastičnim likovima ispunjenu priču. Uz inovativnu fotorealističnu tehnologiju i 3D efekat, film „Put do slave“ je istinsko filmsko iskustvo, prava prilika za filmofile širom sveta da osete kako je to biti u oblacima. Takođe, ovo je jedan od retkih filmova namenjen apsolutno svim generacijama (od 8 do 88 godina) - prava istinita priča ispričana na način kakav do sada publika nije imala prilike da vidi. Uz sve to, sam film je ljubavno pismo Parizu i Njujorku 70-ih godina prošlog veka, ali iznad svega, to je ljubavno pismo upućeno kulama bliznakinjama Svetskog trgovinskog centra u njihovom punom sjaju.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...