•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Marsovac' oduševio i publiku i kritiku na premijeri

Novi film proslavljenog reditelja Ridlija Skota premijerno je prikazan na međunarodnom filmskom festivalu u Torontu. Kritika i publika nisu krili oduševljenje o priči o preživljanju i spasavanju koju je Met Dejmon fantastično izneo.

Legendarni glumac igra astronauta Marka Vatnija, koji spletom nesrećnih okolnosti ostaje sam na planeti Mars. Film je rađen po knjizi Andija Vira i prema reakcijama kritičara može da bude najbolji film ove godine i ujedno glavni kandidat za Oskara.

Do sada filmovi koji su uključivali putovanje u svemir više su se oslanjali na naučnu fantastiku, a Ridli Skot je ovaj put želeo da se udalji od te premise i napravi što realističniji film. Veliki broj konsultanata iz NASA i drugih naučnika davali su svoje savete o uslovima života u svemiru i tehnologijama koje se koriste ili razvijaju.

Pored Dejmona u filmu igraju još i Džesika Čestejn, Džef Denijels, Šon Bin, Donald Glover, Majkl Pena i Kejt Mara. U domaće bioskope stiže 1. oktobra.


Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...