•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jay-Z i Will Smith produciraće seriju za HBO

Muzičke i glumačke zvezde, Jay-Z i Will Smith, čija je karijera već duže vreme krenula putem produkcijskih voda glavna su imena iza nove serije za HBO.

Jay Z i Will Smith udružili su se kao producenti na HBO-ovoj još neimenovanoj mini-seriji, za koju se sada predviđa da će imati trajanje od sveukupno 6 sati. Uz ova dva velika i svetski poznata imena seriju će producirati i Aaron Kaplan.

U središtu radnje je teenager imena Emmett Till, a priča o njegovom tragičnom životu zasnovana je na stvarnim događajima.

Radnja serije odvijaće se u 50-im godinama 20. veka u SAD-u, u vreme kada je segregacija društva na nepoželjne crnce i nadmoćne belce još uvek bila u punom jeku. Mladić Emmett Till, koji je imao nesreću da se rodi sa krivom bojom kože, usudio se udvarati beloj devojci i za to je platio svojim životom. Kada je njena porodica čula za nesmotreni pokušaj 14-godišnjeg Emmetta nasilno su ga odvukli iz kuće, ubili i odbacili u obližnju reku.

Kako prenosi Variety, kada je Aaron Kaplan predstavio projekat Jay Z-u i Willu Smithu obojica su spremno priskočila mini-seriji. Ovo će njima biti i nastavak dobro uhodane saradnje, jer su već zajedno producirali modernu verziju priče o devojčici Annie.

Willa Smitha smo poslednji put u glumačkoj ulozi videli u filmu Fokus, koji je izašao ove godine, a iduće godine ćemo ga gledati u isčekivanom filmu Suicide Squad.

Serija još nema svog scenaristu, a s obzirom da je projekat tek u začecima uskoro će se okupiti i ostatak ekipe za produkciju.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...