•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Urnebesna 3D animirana komedija 'Smotanko i Trapavko' uskoro u bioskopima

Smotanko i Trapavko ( Mortadelo i Filemon) su dva najvrednija super-špijuna tajne vladine agencije (TIA) i prati ih glas da rješavaju sve kriminalne slučajeve koje ostali agenti ne mogu. Kako bi riješili te zadatke njih dvojica koriste maske i bizarne izume koji su u većini slučajeva besmisleni. Upravo zbog toga njihove misije postaju nepresušan izvor zabave koji do sada nije viđen u svijetu špijunaže. Na repertoar domaćih kina stižu od 1. oktobra!

Jimmy El Cachondo i njegovi sljedbenici su ukrali tajni dokument iz TIA štaba. Zbog nevjerovatne krađe, TIA štab je postao predmet podsmijehivanja svih drugih špijunskih agencija. Direktor napadnute agencije je odlučio da misiju vraćanja dragocjenog dokumenta prepusti top agentima – Smotanku i Trapavku. Da stvar bude gora, opasni kriminalac je pobjegao iz zatvora i planira da se osveti Trapavku za hapšenje u prošlosti. Na kraju će biti primorani da se udruže kako bi pronašli skrovište El Cachonda. U međuvremenu, profesor Bakterija pokušava da pomogne agentima sa svojom najnovijom pronalaskom – napitkom koji pretvara ljude u suprotno od onoga što jesu ili misle.

Urnebesna animirana parodija nastala je na osnovu istoimenog popularnog stripa. Ostvarenje nominovano u šest kategorija na 29. dodjeli Goya nagrada (priznanja španske Akademije filmske umjetnosti i nauka), a osvojio je dvije prestižne nagrade – za najbolju animaciju i najbolje adaptirani scenario.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....