•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako znaÄajna, ili bilo Å¡ta Å¡to se tiÄe sveta kinematografije, možete nam poslati vaÅ¡a viÄ‘enja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 reÄenica, reÄi poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima sliÄne neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nakon mnogo godina otkriven ispad poznatog glumca

U novoj biografiji poznate holivudske agentice Sue Mengers „Can I Go Now? The Life of Sue Mengers, Hollywood’s First Superagent“, pojavio se jedan zanimljiv detalj vezan za legendarnog Jacka Nicholsona.

Naime, na zabavi u Los Angelesu koji je Sue 1979. organizovala u Äast princeze Margaret, pojavio se i holivudski zavodnik u društvu tadašnje devojke Anjelice Houston.

MeÄ‘utim, to Nicholsona nije spreÄilo da priÄ‘e princezi Margaret i pobliže se upozna s njom. Nažalost, njegov šarm nije palio na princezi.

Nicholson je u jednom trenutku princezi ponudio i kokain što je ona odbila, udaljila se od njega i noć provela plešući s Johnom Travoltom koji je takoÄ‘e bio na zabavi.

Agentica je poludela zbog Nicholsonovog ispada jer je verovala da joj je to potpuno upropastilo šansu da je pozovu u Buckinghamsku palatu, a u jednom intervjuu izjavila je i da je cela zabava bila potpuna katastrofa.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...