•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Džejms Mekavoj i Danijel Redklif u novom Frankenštajnu!

Prvi film o Frankeštajnu i čudovištu koje je stvorio snimljen je davne 1910. godine. Neke od filmskih adaptacija inspirisanih Frankenštajnom – donele su nove legendarne likove, kao što je Frankeštajnov pomoćnik Igor Štraus, koji se nije pojavio u romanu Meri Šeli. Reditelj Pol Mekgigan, u novoj filmskoj adaptaciji kultnog romana „Viktor Frankeštajn”, ulogu kontraverznog naučnika je dodelio Džejmsu Mekavoju, a njegovog nadarenog pomoćnika Danijelu Redklifu. Na repertoar domaćih bioskopa ostvarenje „Viktor Frankeštajn” stiže 31. decembra, a po prvi put priča će biti ispričana iz Igorovog ugla.

Radikalni naučnik Viktor Frankenštajn (Mekavoj) i njegov jednako izuzetan štićenik Igor Štrausman (Redklif) dele plemenitu viziju – žele da njihov zajednički naučni rad donese dobrobit čovečanstvu. Međutim, u eksperimentima Viktor ide predaleko, a njegova opsesija doneće zastrašujuće posledice. Samo Igor može da vrati svog prijatelja sa ivice ludila i spasi ga od njegove monstruozne tvorevine.

Do sada je snimljeno preko 48 filmova o Frankenštajnu, a Moviepilot navodi 4 razloga zašto će baš ovaj verovatno biti najbolji:

1. Režirao ga je Pol Mekgigan
Ako nije dovoljno reći Dobitna kombinacija (Lucky Number Slevin), onda će vam serija Šerlok sigurno biti najbolji argument.

2. Priča u filmu se razlikuje od priče u knjizi
U filmu upoznajemo veliki broj novih likova i s obzirom da se film bazira na toksičnom odnosu između Viktora i Igora, to je kao da posmatramo priču iz potpuno novog ugla.

3. Meks Lendis je napisao scenario
Poznat je po scenariju koji je napisao za film Hronika (Chronicle), a režirao je i spot za pesmu One last time, svetski poznat hit pevačice Ariane Grande.

4. Sjajna glumačka ekipa
U dinamičnoj i uzbudljivoj ekranizaciji legendarne priče, pojavljuju se pored Džejmsa Mekavoja i Danijela Redklifa, Endru Skot, Mark Gatis, Kalum Tarner i prelepa Džesika Brovn Findlej.

Dok se novi film „Viktor Frankeštajn” ne pojavi na repertoaru domaćih bioskopa, uživajte u prvom trejleru


Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila