•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kventin Tarantino sprema nešto novo za film 'Omržena osmorka'

Američki reditelj Kventin Tarantino trenutno snima vestern "The Hateful Eight (Omržena osmorka)" a film prati priču o osam putnika koji se slučajno sreću u jednoj planinskoj kući, gde su pobegli kako bi se sakrili od nadolazeće snežne mećave.

U filmu igraju Kurt Rasel, Semjuel L. Džekson, Tim Rot, Volton Gogins, Majkl Medsen, Brus Dern, Demijan Bičir i Dženifer Džejson Li, a na fotografiji koja je procurila na internet vidi se scena u kojoj su Kurt Rasel i Semjuel L. Džekson.

Snimanje filma "The Hateful Eight" počelo je u januaru, a premijera se očekuje krajem 2015. godine.

Navikli smo da Kventin uzima već gotove muzičke matrice za svoje filmove, ali ovoga puta to neće biti slučaj. Za one koji su već navikli da slusaju Tarantinove muzike u filmovima ovo nije ništa novo. Nije prvi put da Ennio Morricone komponuje muziku za filmove, koju Kventin koristi. Prisetićete se filmova Kill Bill Vol. 2, Inglourious Basterds, i Django Unchained. Ustvari, Morricone je specijalno komponovao “Ancora Qui” za Djanga iz 2012.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....