•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Da li se sećate 'Melrose Placea'?

Namestite GPS za 4616 Melrose Place jer nas Lifetime vraća u dane vladavine Amande Woodward sa svojim novim projektom - filmom koji će dokumetovati sve drame koje su se događale iza scene kultne Foxove sapunice Melrose Place.

Iz Lifetimea su za US Weekly potvrdili kako se The Unauthorized Melrose Place Story trenutno nalazi u pripremi i da će da prati sapunicu od samih početaka - odluka oko kastinga do divljih i ludih zapleta koji su proslavili seriju.

Predstavnik Lifetimea je rekao: "Izvlačimo istinite priče i anegdote iz intervjua sa originalnom glumačkom postavom i filmskom ekipom. The Unauthorized Melrose Place Story će doneti upečatljive trenutke iza kamere koji su oblikovali seriju - od drame u samom početku odabira glumačke ekipe i dovođenja Heather Locklear da "spasi" Melrose Place do glumaca koji mole scenariste za još luđe priče kako bi ih publika još više volela."

Serija je napravljena kao spin off druge Foxove sapunice za mlade, serije Beverly Hills 90210. Sa prikazivanjem je počela davne 1992. pa je uz mnogobrojne promene u glumačkoj ekipi trajala punih sedam sezona, završivši sa prikazivanjem 1999. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu