•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Serija '24' se vraća bez Kifera Saderlenda

Džek Bauer je preživeo razna mučenja, kidnapovanje, zavisnost od heroina, izloženost patogenu koji izaziva Krojcfelt-Jakobovu bolest, nuklearnu eksploziju, ali je ipak samo čovek.

Došlo je vreme da se susretne s neprijateljem kog čak ni on ne može poraziti – tržišne hirove producenata koji žele da seriju “24” učinu poželjnom za publiku između 18 i 30 godina.

Nova sezona koju je najavio izvršni producent Hauard Gordon neće opisivati avanture Kifera Saderlenda, koji igra Džeka Bauera.

Zapravo, nova sezona je spin-of serije sa sasvim novim protagonistom, koji će biti mlad, energičan i pun entuzijazma. Još nije otkriveno kom glumcu je poverena ta uloga.

Ostaje da se vidi koliko će nova sezona odstupati od dosadašnjih i da li će ovaj zaokret značiti da se Saderlend više uopšte neće pojavljivati.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...