•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Will Ferrell u filmu Lasse Hallströma 'Tom’s Dad'

Najnoviji filmski projekat 'Tom’s Dad' poznatog švedskog reditelja, najpoznatijeg po filmu Čokolada, biće komedija u čijem središtu će se naći otuđeni otac i sin. Uz uspeh rediteljevih dosadašnjih komedija i prošlogodišnje drame s istaknutim komičnim elementima Indijski začin na francuski način, očekuje se da će film privući veliku pažnju publike.

Ulogu Tomovog oca Arthura preuzeće Will Farrell, iskusni komičar koji nas je uveseljavao filmom Voditelj 2: Legenda se nastavlja, a ove godine akcionom komedijom Get Hard. Za sada ostali deo glumačke ekipe nije određen, ali kasting je u punom žaru jer se početak produkcije filma očekuje već početkom 2016. godine.

Izvorni scenario za komediju "Tom’s Dad" je napisao Martin Casella, a finalnu verziju scenarija koji će stići na velika platna je doradio Keith Clarke.

Radnja filma je smeštena u 60-te godine prošloga veka u američku saveznu državu Nevadu. Tamo se Arthur pokušava probiti kao zabavljač u noćnim klubovima. Iako je otac 12-godišnjem dečaku, svu svoju pažnju usmerava na svoj nastup sa cirkuskim životinjama. Njihov odnos dolazi u središte pažnje kada Arthurova bivša supruga odlazi na tronedeljni godišnji odmor, a Arthur je primoran jedini da se brine za svog maloletnog sina.

Kako će Arthur i njegov sin ponovno uspostaviti dobar odnos i međusobno se pobliže upoznati ostaje da vidimo kada film osvane na bioskopskim platnima.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...