•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Održana žurka povodom poslednje klape 'Mašinovođa'

Film 'Mašinovođe' sniman je u produkciji Zillion filma, a pored režije, Miloš Radović potpisuje i scenario. Žurka povodom poslednje klape održana je sinoć na brodu “Compass R”. Veliki broj glumaca, filmskih radnika i medija prisustvovalo je proslavi na kojoj su prikazani inserti i fotografije iz filma. Ovo je kratak sinopsis filma:

Neko je malog, tek rođenog Simu, ostavio u kutiji od cipela, na pruzi. Mašinovođa Ilija imao je tada 50 godina i dugo iskustvo na pruzi. Bio je rekorder po broju zgaženih ljudi – čak 28! Uglavnom su to bile samoubice, Pijani, nesmotreni. Ilija je povukao sve kočnice, točkovi su se blokirali, čitav voz klizao je prema Simi. (Neki su pričali da je Ilija trčao ispred voza i rukama čupao drvene pragove, samo da bi ga zaustavio, ali to je nemoguće.) Na kraju, kompozicija se zaustavila samo nekoliko metara ispred kutije za cipele. Ilija je izašao iz lokomotive, podigao malog Simu sa pruge i odneo ga u svoj život.

U ovoj melodrami sa elementima komedije glume Lazar Ristovski, Petar Korać, Mirjana Karanović, Nina Janković, Mladen Nelević, Petar Božović, Tihomir Stanić i mnogi drugi. Lazar Ristovski nije krio zadovoljstvo povodom završenog snimanja, ali je ujedno imao i razloga za brigu.

“Pošto se filmovi u Srbiji snimaju u nemogućim uslovima posle svakog završenog filma kaže da više neću da se bavim produkcijom. Ali ono što me vuče dalje i ponovo nazad filmu je strast. To je ono bez čega se ne može. Film nije moj posao, već i moj život”, i onda se nadovezao, “Sad sam završio slike gilma, ali potreban je novac za post-produkciju i to je prostor i šansa za one koji žele da učestvuju u ovakvom projektu da se uključe.”

Ovo je 15. igrani film u produkciji Zillion filma, a za distribuciju je zadužen MCF MegaCom Film.

Premijera se očekuje naredne jeseni.

Fotografija iz filma i sa žurke možete preuzeti sa ovog linka.

Fotografija iz filma i sa žurke možete preuzeti sa ovog linka. - See more at: http://mcf.rs/vesti/odrzana-zurka-povodom-poslednje-klape-masinovoda/#sthash.KGdOL6nw.dpuf
Fotografija iz filma i sa žurke možete preuzeti sa ovog linka. - See more at: http://mcf.rs/vesti/odrzana-zurka-povodom-poslednje-klape-masinovoda/#sthash.KGdOL6nw.dpuf
Website:mcf.rs
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....