•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Justin Kurzel će režirati 'Assassin's Creed'

Iako adaptacije video igrica na „velikom platnu“ ne uspevaju uvek, čini se da su snažan izvor inspiracije za filmaše.

Razgovori o adaptaciji Assassin's Creeda traju već nekoliko godina, a sada se ovom projektu priključio i australijski reditelj Justin Kurzel. Kurzel trenutno završava produkciju Shakespearovog Macbetha s Michael Fassbenderom i Marion Cotillard u glavnim ulogama.

Kao pojačanje Justin Kurzelu će se pridružiti Michael Lesslie u preradi scenarija i Conor McCaughan kao producent. Kako je već najavljeno Michael Fassbender bi se trebao pojaviti u naslovnoj ulozi, ali i kao producent filma.

Ova akcijsko-pustolovna igra je zasnovana na priči o barmenu i odvija se u vreme trećeg krstaškog rata. Glavni lik Desmond Miles je primoran da proživi prošlost svojih predaka atentatora i povratiti određene artefakte. Kako i zašto se sve to događa saznaćemo u filmu ili igrajući igru.

Biće zanimljivo videti kako će se ovaj film kotirati u bioskopima, a kada ćemo ga moći pogledati još nije definisano.



Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...