•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Britanski glumac John Hurt boluje od raka

Poznatom britanskom glumcu nominovanom za Oscara Johnu Hurtu dijagnostifikovan je rak na pankreasu, javlja BBC.

"Uvek sam bio otvoren o tome kako vodim svoj život i u skladu s tim dajem ovu izjavu. Nedavno mi je dijagnostifukovan rak na pankreasu koji se trenutno nalazi u ranoj fazi razvoja", rekao je Hurt.

On je odmah počeo sa lečenjem, a pored svog optimizma, njegov medicinski tim deli pozitivno mišljenje o ishodu terapije.

Glumac će i pored bolesti nastaviti da se bavi glumom u okviru novog projekta za BBC 4. On je poznat po ulogama u filmovima "The Elephant Man", "Alien", Midnight Express" i "Harry Potter".

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...