•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Otvoren konkurs za 13. Filmski front u Novom Sadu

Trinaesti Filmski front, međunarodni festival kratkog metra u Novom Sadu, otvario je svoj konkurs trinaestog juna. I to nikako nije slučajno: ove godine, u inat svom maleru i nevoljama koji nosi broj trinaest, festival traje dan duže, pa će tako tokom četiri festivalska dana novosadska publika imati priliku da vidi značajna ostvarenja kratkog filma u dve selekcije, Međunarodna i Srbija/region.

Filmovi iz celog sveta, dokumentarnog, igranog, eksperimentalnog ili animiranog karaktera, daće publici uvid u aktuelna dešavanja savremene kinematografije. Festival neguje i afirmiše autorski umetnički izraz, profesionalizam, ali i entuzijazam mladih autora, kojima će možda baš 13. Filmski front biti korak na putu ka osvajanju vrhova svetske kinematografije.

Ovogodišnji Front održava se od 28. do 31. oktobra u Novom Sadu, a konkurs za slanje filmova traje, ni manje ni više, nego do trinaestog avgusta.

Pravila za slanje filmova:

1) Primaju se dokumentarni, kratki igrani, eksperimentalni i animirani filmovi

2) Do 20 minuta trajanja

3) Filmovi urađeni u toku 2014. ili 2015. godine

Prijavni formular za 13. Filmski front možete naći na sajtu www.filmskifront.org.

Preuzeto sa: RemixPress

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...