•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Justin Timberlake snimaće još jedan film...

Justin Timberlake je sve više glumac nego što je pevač. Trenutno njegov aktuelni hit “In Time”je hit u bioskopima, a priča se već i o novim filmovima.

Braća Coen su mu ponudila jednu od glavnih uloga u njihovu novom filmu „Inside Llewyn Davis“.

U filmu o njujorškoj folk sceni u šezdesetima, uz njega će, naravno, ukoliko prihvati ulogu, glumiti Oscar Isaac (u glavnoj ulozi muzičara iz Queensa). Carrey Mulligan glumiće Timberlakeovu ženu.

Uzevši u obzir dosadašnju Timberlakeovu filmografiju, u kojoj maltene da nema filma vrednog pomena, teško je poverovati da će propustiti priliku za saradnju sa legendarnom braćom.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....