•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jennifer Lopez u nešto drugačijem izdanju

Američka pevačica i glumica Jennifer Lopez snimljena je na njujorškim ulicama u netipičnoj modnoj kombinaciji.

Bele patike ravnih peta, traperice modela boyfriend i tamnoplavi sako do sredine bedara kombinacija je koja se na lepoj pevačici gotovo nikad ne viđa.

Kraća kosa i strog imidž deo su televizijskog kostima za novu seriju "Shades of Blue" za američku stanicu NBC, u kojoj Jennifer igra glavnu ulogu - samohranu majku i FBI-ovu istražiteljicu Harlee McCord.

U privatnim trenucima zgodna Latina radije nosi ženstvenije modne komade. Čak i kada bira traper kombinuje ga s visokim potpeticama ili patikama sa skrivenom petom, koje izdužuju njenu figuru.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...