•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

U 'Igri prestola' neprestano glumi scene sexa, a u stvarnosti je devica

Čak iako ste fan mega-popularne "Igre prestolja" verojatno niste znali da gotovo svaki put kad gledate golu Daenerys ili Emiliju Clarke, zapravo gledate telo Rosie Mac.

Naime, ona je dublerica poznate glumice, a ima i prilično posećen profil na Instagramu na kojem možemo videti zašto su producenti serije izabrali upravo nju.

Uz sve to, ova 18-godišnjakinja ima i zanimljive poglede na svet. Naime, iako u seriji često mora da glumi scene seksa, Rosie je još uvek devica.

- Jako mi se sviđa ideja čuvanja za supruga. Dvaput sam bila verena, a s prvim sam dečkom bila tri godine. Prekinuli smo iznenada pa mi je drago što sam zadržala nevinost - govori Rosie za The Sun.

Za magazin Paste izjavila je da je angažman u seriji dobila nakon što su producenti videli fotografiju koju je objavila na Twitteru i na kojoj nosi plavu periku. Istog im je trena bilo jasno da su našli savršenu dvojnicu.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu