•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Vraća se u bioskope 'Joe Dirt'

Stigao nam je promo video za nadolazeću komediju 'Joe Dirt 2: Beautiful Loser', u kojoj David Spade reprizira svoju ulogu iz 2001. godine.

Premijera filma je zakazana za 16. juli, a i u ovom delu ćemo imati priliku da uživamo u još jednoj komičnoj avanturi Joea Dirta.

U filmu još glume Christopher Walken (Pulp Fiction, Seven Pyschopaths), Brittany Daniel (“The Game”), Dennis Miller (Disclosure), Adam Beach (Flags of Our Fathers). Patrick Warburton (“Rules of Engagement”), Mark McGrath (Sharknado 2), Charlotte McKinney (“Dancing with the Stars”) i Kevin Farley (The Waterboy).

„Joe Dirt 2: Beautiful Loser“ je režirao Fred Wolf.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...