•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'San mi je važniji od jutarnjeg šminkanja'

Holivudska glumica Katie Holmes otkrila je da će radije ujutro malo duže da spava nego da to vreme utroši na šminkanje.

Budući da voli da spava, Katie Holmes otkrila je za The Telegraph da je osmislila svoju malu rutinu, a sve da bi što duže ostala u toplom krevetu.

'Imam jako zgusnut raspored i ako želim duže da spavam, ujutro moram biti brza. Zato se izležavam do zadnje sekunde pa se brzo spremim za 20 minuta', rekla je Katie, glumica koja se nakon burnog razvoda od Toma Cruisea potpuno posvetila kćeri Suri i karijeri.

Pre šminkanja popije oko litru vode, a za negu kože koristi brend Olay, posebno tonik za čišćenje lica, koji stavlja dva puta na dan.

Kako je često u New Yorku, ali i Kaliforniji, Katie kaže da ima različite potrebe. U Velikoj Jabuci lice čisti češće jer joj se čini da je vazduh prljaviji, a u Kaliforniji pije više vode jer je suši, pa se brine da joj koža ne dehidrira.

Osim što se ponekad našminka i u automobilu, jedina stvar koju uvek ima u torbici je rumenilo: 'Nikada ne znate što vas čeka tokom dana, a s malo rumenila odmah izgledate sveže i lepše.'

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...