•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jeremy Clarkson: Ja sam kriv zbog otkaza, ali za BBC rade 'loši ljudi'

Jeremy Clarkson je u izjavi za BBC-jev Radio 2 izjavio kako u toj TV kući rade "neki loši ljudi", ali da je otkaz u potpunosti njegova krivica.

U intervjuu sa voditeljem Chrisom Evansom, Clarkson je izrazio žaljenje zbog niza događaja koji su na kraju uzrokovali gašenje emisije Top Gear i njegov otkaz u prestižnoj britanskoj TV kući.

Uz to, Clarkson je prozvao svoje bivše poslodavce nazvavši ih "lošim ljudima" koji znaju raditi samo u interesu korporacije.

"Bio sam na BBC-u 27 godina, a vodio sam Top Gear dugih 12 godina. Ta emisija je bila moje dete i sada kada je nema ostala je rupa koju nekako treba napuniti. Sam sam kriv što sam dobio otkaz i ne smem se žaliti", rekao je Clarkson.

Bio je to prvi iskaz dat BBC-u nakon incidenta u kojem je Clarkson udario producenta Oisina Tymona zbog svađe u vezi sa ručkom.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...