•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zavirite u postapokaliptični svet filma Lavirint: Beg kroz zgarište

Prošlogodišnji veliki bioskopski hit „Lavirint – Nemoguće bekstvo“, nastao po naučno- fantastičnom serijalu romana Džejmsa Dašnera, dobio je nastavak! Režiju misterioznog trilera „Lavirint: Beg kroz zgarište“ potpisuje opet reditelj Ves Bol. Brojni fanovi franšize biće oduševljeni, jer je uspeo da okupi mladu glumačku ekipu iz prvog dela koju predvode Dilan O’Brajen, Kaja Skodelario i Tomas Brodi-Sangster. Misterija se nastavlja u domaćim bioskopima od 17. septembra!

Film „Lavirint: Beg kroz zgarište“ zasnovan je na drugom delu serijala romana Džejmsa Dašnera. Nadovezujući se na kraj prvog dela, reditelj Ves Bol prati živote Tomasa (Dilan O’Brajen), Njuta (Tomas Brodi-Sangster) i Tereze (Kaja Skodelario) nakon bekstva iz divovskog Lavirinta, dalje razrađujući poreklo Lavirinta i Tomasovu ulogu u svemu tome. Priča je i dalje smeštena u mračnu, postapokaliptičnu budućnost. U novom poglavlju epske sage „Lavirint“, Tomas i „Ledinaši“ koje predvodi, moraju da se suoče sa najvećim izazovom do sada – misterioznom i moćnom organizacijom „WCKD“.

Novo poglavlje „Lavirint“ sage reditelj Ves Bol opisuje: „Priča ide u pravcu – oni izlaze iz Lavirinta, ali i dalje su izgubljeni. Intersantan koncept sa kojim sam se igrao. „Ledinaši“ ne znaju šta im sve predstoji i kako da se ponašaju. Ne treba da spasu svet, već da pronađu svoj put i otkriju kako da ga oblikuju“.

„Najbolja stvar u vezi ovog serijala je konstantna misterija. Plus, mladi likovi iz filma nemaju sećanje ko su i odakle su došli“, dodao je producent Vik Godfri. Potraga za dokazima o „WCKD“ odvešće ih na Zgarište, opustošeni predeo ispunjen nezamislivim preprekama. Nakon što su udružili snage sa pokretom otpora,

„Ledinaši“ ulaze u borbu sa superiornim neprijateljem i otkrivaju njegove šokantne planove.Mladi glumac Dilan O’Brajen, igra glavnog junaka Tomasa, istakao je: „Pred njima se pruža ceo novi svet, koji nije istražen. I to predstavlja izazov. Više se ne radi samo o organičenom prostoru – Lavirintu koji naseljavaju mehanička čudovišta, misteriji ili prevazilaženju prepreka.

„Ledinaši“ se i dalje drže zajedno, jer veruju da samo tako mogu da prežive. Ljubitelji franšize u nastavku dobiće priliku da vide šta se desilo njihovom svetu i zašto su uopšte stavljeni u Lavirint“.

Dok se nastavak epske sage „Lavirint: Beg kroz zgarište“ ne nađe na repertoaru domaćih bioskopa, uživajte u trejleru.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...