•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tom Hanks počinje sa snimanjem trilera 'Inferno'

Popularni glumac Tom Hank repriziraće ulogu simbolika s Harvarda Roberta Langdona, za adaptaciju Dan Brownovog trilera "Inferno".

Film predstavlja priču o Langodonu koji prati suđenje i tragove o remek delu italijanskog poete Dantea Alighierija "Božanstvena komedija" u naporima da sačuva svet od smrtonosne kuge.

"Inferno" je sledeći nastavak Brownove knjige i filmske franšize koja počinje sa "Da Vinčijevim kodom".

Početne scene snimljene se u Italiji, od kojih je većina na pijacama i zgradama Florence.

"Sviđa mi se jer postoji stepen misterije i u isto vreme postoji velika količina predvidljivih stvari", kazao je Hanks poredivši svoju ulogu sa britanskim detektivom Sherlockom Holmesom.

Režiser filma je Ron Howard koji je režirao i obe adaptacije knjiga Dana Browna "Da Vinčijev kod" i "Anđeli i demoni".

"Glumim najpametnijeg momka u prostoriji-Roberta Langdona. Svaki film ima malo drugačiji stil i ton. Ovaj je moderniji, kriza s kojom imamo posla je stvarna i trenutna, nešto o čemu ljudi govore, sugeriše neku vrstu hitnosti i imate psihološki fokus koji kreira drugi tip tenzija", rekao je Howard.

"Inferno" bi trebao izaći sledeće godine.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...