•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sada znamo ko će biti Cyborg!

Njujorški pozori[ni glumac dobio je ulogu Cyborga u još neimenovanom projektu Batman vs. Superman koji zajednički rade Warner Bros i DC Entertainment. Radi se o Rayu Fisheru koji je verojatno najpoznatiji po svojoj ulozi mladog Muhammada Alija u pozorišnoj predstavi Fetch Clay, Make Man.

Fisher se trenutno nalazi u pregovorima za ulogu Victora Stonea, obećavajućeg fudbalera čiji se život potpuno izokrene te je prisiljen da postane heroj poznat kao Cyborg.

Stone/Cybor je inače decenijama bio član Teen Titansa, grupe heroja među kojima su bili i Robin, Wonder Girl i Kid Flash ali od 2011. je postao član Justice Leaguea kada je DC Entertainment ponovno izdao strip kao New 52. Lik Cyborga su krišom pre nekoliko meseci dodali na listu likova koji će se naći u filmu, tražeći fizički odgovarajućeg crnog glumca.

Film Batman vs. Superman svojevrsni je nastavak hita Čovek od čelika u kojem je Henry Cavill glumio Supermena ali takođe će poslužiti kao stvaranje puno šire priče koja uključuje i DC Universe. Kao što je poznato u filmu će Ben Affleck glumiti Batmana, a Gal Gadot Wonder Woman. Još je nekolicina glumaca odabrana za učestvovanje u filmu ali njihove uloge nisu otkrivene, a u Warner Brosu pokušavaju za sada sve nekako držati dalje od javnosti. Film se u bioskopima očekuje tek 2016. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...