•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

HBO razvija seriju `Pharaoh´ sa Ridleyem Scottom

HBO razvija seriju o drevnim vanzemaljcima u Egiptu čiji je kreator David Schulner. Iza serije koja će nositi naziv Pharaoh staće Ridley Scott u ulozi režisera i producenta. Sci-fi serija baviće se drugačijim objašnjenjem za nastanak i uspon egipatskog carstva, onom u kojem su veliki uticaj imala bića iz drugog sveta. U Hollywoodu je trenutno egipatska tematika u trendu pa tako, s druge strane, Fox radi na pilotu pustolovne serije Hieroglyph o lopovu koji mora služiti faraonu koji je opsednut zadržavanjem moći.

Pre dve godine Scott je istraživao mogućnost da su vanzemaljci stvorili život na Zemlji, od kojih je jedan bio Isus – u Prometeju. Zatim, posvetio se priči o Mojsiju, egipatskom princu koji se okrene protiv porodice koja ga je odgojila – u filmu Exodus: Gods and Kings sa Christianom Baleom u glavnoj ulozi.

Scott će producirati i mini-seriju Killing Jesus koja će prikazati Isusa kao voljenog i kontroverznog mladog revolucionara.



Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu