•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nintendo i Netflix pregovaraju oko adaptacije igre `The Legend of Zelda´

Vest koja će sigurno razveseliti sve ljubitelje video igara dolazi nam iz Netflixa. Nintendo i Netflix pregovaraju oko adaptiranja video igre The Legend of Zelda u igranu televizijsku seriju. Ukoliko niste upoznati s radnjom igara, to je klasična priča u kojoj običan dečak imena Link spašava princezu Zeldu u fantazijskom svetu zvanom Hyrule.

Do sada je izdano oko tridesetak Legend of Zelda igara, a glasine govore kako Netflix planira kreirati porodičnu verziju Igre prestola. Glavni problem s kojim će se morati da suoče je zaštitnički stav Nintenda prema svojim ikonama. Njemu je sigurno pridoneo i totalni debakl Super Mario Bros. film iz 1993. godine. Ali, ovo nije prvi put da neko pokušava da adaptira Zeldu na male ekrane. 1989. godine napravljena je animirana serija koja je doživela samo jednu sezonu.

Nadamo se kako će Netflixov pokušaj ipak biti uspešniji.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....