•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Narkomanska verzija „The Evil Dead“ rimejka

Već je objavljeno da će Fede Alvarez režirati rimejk filma „The Evil Dead.“ Zatim se saznalo da scenario piše oskarovac Diablo Cody. Još se nije ništa znalo u vezi radnje.

Kad evo i radnje! (Napisane od strane oskarovca, ne zaboravite dok čitate kvalitet zapleta.)

Grupa prijatelja odlazi u kolibu u kojoj pronalazi Knjigu Mrtvih i otvara portal za ulazak Upokojenih ali Ružnih i Zlih. Ono što je „novo“ u radnji je razlog dolaska u kolibu. Sestra jednog od junaka mora da se izbori sa narkomanskom krizom i tu su njeni prijatelji da joj pomognu. Oskar!

Inače, zanimljivost je još jedna. Knjiga iz koje će prizvati Zle i Rđave biće napisana iskonskim jezikom, koji razumljivo, svako danas može da pročita, sa više ili manje uspeha.

Bruce Campbell će možda imati kameo, ali nije ni to sigurno, obzirom na njegove godine i na osetljivost današnjih gledaoca kada vide nekoga starijeg od 30 godina na filmu. U nekim bisokopima mladi su povraćali kada bi shvatili da neki junak ima 31 godinu, pa mora da se pripazi i na tu stranu.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...