•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Na dobrotvornoj večeri u New Yorku zvezde se pojavile polugole i u čudnim kreacijama

Metropolitan muzej Art's Costume instituta organizovao je dobrotvornu večeru u New Yorku gde su se pojavile brojne zvezde. Ulaz za gala večeru je koštao 25.000 dolara po osobi.

Na događaju su se pojavile Beyonce, Kim Kardashian, Rihanna, Sarah Jessica Parker, Miley Cyrus, Lady Gaga, Amal Clooney, Jennifer Lopez i mnoge druge poznate ličnosti koje su oduševile, razočarale ili šokirale javnost i dizajnere svojim modnim kreacijama koje su u svakom slučaju bile maštovite.

Tema večeri bila je "China: Through The Looking Glass", a neke od poznatih manekenki i pevačica kao da su doslovno shvatile temu te su pokazale previše.

Zvezda večeri bila je Beyonce koja se poslednja pojavila na crvenom tepihu i kojoj su mediji poklonili najviše pažnje. Crvenim tepihom prošetala je sa svojim suprugom, a na njoj je bila Givenchy kreacija.

Za haljinu s golišavim efektom odlučila se i Kim koja je nosila belu haljinu prekrivenu kristalima, a iza nje se vuklo "perje".

Većina ljudi ostala je otvorenih usta kada se Rihanna pojavila u žutom plaštu-haljini dizajnerske kuće Guo Pei. Ona i Sarah Jessica Parker su proglašene osobama koje su imale najsmešnije kreacije.

Par koji je zasenio sve druge i privukao najviše pažnje svakako su bili Amal i George Clooney. Popularni glumac nije skidao oči sa svoje drage koja je blistala u crvenoj kreaciji Johna Galliana.

Kada se pojavila Jennifer Lopez, na prvi pogled je izgledalo kao da je polugola i da njena kreacija prekriva samo prednji deo tela, dok su bokovi goli. Ali, prelepa kreacija savršeno je pristajala pevačici koja je dobila najviše ocene, a modni kritičari su je uporedili sa balerinom.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....