•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

George i Amal Clooney čekaju prvo dete?

Holivudski glumac George Clooney i njegova supruga, poznata britanska pravnica Amal Clooney čekaju prvo dete, prenosi američki tabloid OK, pozivajući se na izvore bliske čuvenom paru. Glumac, koji se venčao u septembru u Veneciji, saopštio je radosnu vest svojim roditeljima.

"Njegovi roditelji, Nik i Nina, mislili su u početku da je to jedna od njegovih mnogobrojnih šala. Sad su srećni pošto ih je sin uverio da je ozbiljan", naveli su izbori bliski porodici.

Kada se 1993. godine razveo od Talije Balsam, Clooney se zakleo da se nikada više neće oženiti i da ne želi da ima decu.

Amal Clooney je advokat specijalizovan za međunarodno pravo. Njeni klijenti su bili Julija Timošenko i Julian Assange. Bila je savetnik generalnog sekretara UN-a Ban Ki-moona, prenosi Blic.

Clooney je omiljeni glumac braće Koen i Stivena Soderberga, a od skora je sam počeo da se bavi režijom.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu