•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zatvaranje pozorišne sezone -Teatar 78

Ovog vikenda TEATAR 78 zatvara pozorišnu sezonu 2014/2015. predstavom Teatra na Savi: Svet bajki, koja će se igrati u nedelju 10.05. u 12h.

Tokom ove sezone TEATAR 78 uspešno je realizovao 56 predstava, od toga čak 3 premijere, bio domaćin manifestaciji SVURF 2014, priključio se manifestaciji Noć pozorišta i po četvrti put proslavljao Svetski dan pozorišta manifestacijom Bolje art nego škart, koja je ove godine trajala 3 dana.

Narednu sezonu u pozorištu TEATAR 78 obeležiće neke nove predstave, a reaktiviranjem Galerije Teatra 78 planiramo realizaciju brojnih likovnih programa. Početak nove pozorišne sezone očekuje nas prvog vikenda u oktobru i to premijerom.

*******************************************************************************************

Predstava „Svet bajki“ dočarava nam raskošan svet naših najpoznatijih bajki. U predstavi se pojavljuju čarobnjak Merlin, princ Filip iz Uspavane lepotice, Snežanina zla maćeha, Mačak u čizmama, kao i devojčica Nevena iz stvarnog života.

Svet bajki je u velikom problemu. Pojavila se čudna bolest zaboravitis. Bolest se jako brzo širi. Mnogi likovi iz bajki su se izgubili i završili u „stvarnom svetu“ kod naše drugarice Nevene. Originalni songovi, maštoviti kostimi, odlične koreografije decu vode pravo u svet bajki, gde je sve drugačije, lepše, veselije i nestvarno.

Predstava je namenjena uzrastu od 2 do 12 godina. Trajanje predstave: 40 minuta.

Igrajuju: Đurđa Pavlović, Tanja Mladenov (Aleksandra Rukavina), Ljubav Stanković

Realizacija: Teatar na Savi

U subotu 09. maja, od 17 časova, na redovnom repertoaru je predstava „Hogarova misija“

Ulaznice za predstave se mogu kupiti u Teatru 78 (Resavska 78), u kancelariji br.1, svakog radnog dana od 10 do 16 časova, po ceni od 350 dinara.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...