•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

John Travolta i njegova supruga Kelly Preston delili su istog seksualnog partnera

Spisatelj Robert Randolph najavio je kako uskoro izdaje knjigu u kojoj će razotkriti sve mračne tajne koje okružuju bračni par John Travolta - Kelly Preston.

Knjiga će nositi naziv 'Kelly Preston Unscripted', a u njoj će Randolph progovoriti o temama koje će podići puno prašine.

Tako bi se u njoj trebale naći sve informacije o braku Travolte i Preston, koji je prema autoru, samo paravan kako bi oboje sakrili svoje tajne.

Podsetimo, Randolph je već objavio knjigu 'You'll Never Spa in This Town Again', koja govori o Travoltinoj zavisnosti od gay seksa, a nedavno su se pojavile informacije prema kojima su on i Tom Cruise već godinama u tajnoj ljubavnoj vezi.

Ali, njihov navodno lažni brak ne koristi samo Travolti, već i njegovoj boljoj polovini, koja to ustvari i nije.

"Čuo sam stvari o njoj od ljudi s kojima sam razgovarao, čini se kako ona ima svoje lične seksualne tajne, posebno zavisnost od alkohola i tabletama", rekao je Robert.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...