•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sedmi nastavak 'Rockya': Creed

Daleke 1976. snimljen je jedan od najpoznatijih američkih filmova 20. veka i film koji svakako spada među najveće filmske klasike svih vremena.

Reč je o filmu "Rocky", čiji je glavni junak Rocky Balboa, postao jedna od najvećih ikona američke pop-kulture. O uspehu ovog filma svedoči deset nominacija i tri osvojena Oscara, uključujući nagradu za najbolji film. Sylvester Stallone je odigrao naslovnu ulogu, a potpisuje i scenario. S "Rockyem" je Stallone samoga sebe lansirao ravno u zvezdano nebo Hollywooda.

Usledilo je nakon toga i mnoštvo nastavka, njih šest od kojih je svaki razvlačio do neizmerljivih dužina samu ideju priče za koju smo mislili da je završena sa filmom "Rocky Balboa" iz 2006. Delovalo je da je Stallone konačno dao poslednji pečat priči započetoj u prošlom veku, ali sa najnovijim sedmim nastavkom pod nazivom "Creed" koji će premijeru doživeti ove godine Stallone će ponovno odigrati ulogu koja ga je proslavila. Ne bojte se, neće boksovati, već trenirati unuka Apolla Creeda kojeg glumi Michael B. Jordan.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....