•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Šta bi sa Mark Hamillom?

„Luk? Šta se zbi sa tobom?“

Glumac koji će ostati upamćen generacijama koje nadoilaze (mada, nigde nije zapisano da će „Star Wars“ biti od ikakvog značaja za, recimo 50 godina, sudbina koja ga čeka više nego zasigurno), Mark Hamill je imao tu nesreću da je nakon trećeg nastavka (da, trećeg, ne šestog, jer ja prva tri kasnija ne doživljavam kao nastavke već marketing za prodaju video igrica) nestao i... tako je ostalo do danas.

Šta se desilo sa njim?

Ništa. Čovek je nastavio da snima filmove najnižeg kvaliteta, pojavljivao se na susretima obožavatelja serijala, pozajmljivao glasove, i nudio svoje usloge raznim TV serijama. Kako nije snimio nakon 1983-e godine ništa vredno pažnje nemamo nikakav naslov koji bi ga posebno istakao i podsetio na postojanje u okvirima filmske kinematografije.

Zanimljivo je da je 1977-e godine u toku snimanja prvog dela doživeo tešku saobraćajnu nesreću, sa gomilom operacija, tako da je korišćen dubler u filmu u scenama gde je Luk pojavljivao iz daleka.

Ostaće upamćen po trilogiji a i po kratkim pojavljivanjima u: Sleepwalkers (1992) i Village of the Damned (1995), ako su Vam uopšte I poznati ovi naslovi.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...