•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Kraj detinjstva' dolazi u decembru

Syfy-ova adaptacija romana Kraj detinjstva kultnog pisca Arthura C. Clarkea iz klasičnog razdoblja naučne fantastike dobila je svoj prvi kratki najavni video.

U oktobru prošle godine najavljena je ekranizacija romana pod vodstvom Nicka Hurrana. Adaptacija će izaći u obliku mini serije sa 3 epizode. Materijala za obradu sigurno ima, a ukupno trajanje biće zaokruženo na čak 6 sati.

U glavnoj ulozi se nalazi sada planetarno popularni Charles Dance, koji će preuzeti ulogu Karellena, vanzemaljskog bića i izaslanika na Zemlji. Novost je priključenje Mikea Vogela glumačkoj postavi. Njegova uloga neće biti vanzemaljske prirode, ali je svejedno presudna za razvoj radnje. On će igrati Zemljanina Rickyja Stormgrena i uz Charlesa Dancea čini drugu polovinu prvog kontakata između Zemljana i vanzemaljaca.

Mike Vogel se istaknuo u još jednoj naučnofantastičnoj seriji, Pod kupolom, koju su gledaoci imali prilike da gledaju i na našim malim ekranima, kao i u triler seriji Motel Bates u ulozi prilagođenijeg brata Normana Batesa.

Trailer za "Kraj detinjstva" je izvanredno jeziv, a u jednakoj je količini i misteriozan.

Matthew Graham je adaptirao scenario u kojem misteriozni vanzemaljci Overlordsi (Vladari) dolaze pod maskom mirnih izaslanika na Zemlju, ali pokaže se kako će njihovo vladanje Zemljom i stvorena utopija ljude koštati više nego što su očekivali.

Mini serija "Kraj detinjstva" emitovaće se krajem ove godine, a iako nema tačnog datuma zna se da će premijera biti u decembru.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...