•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Hit romani Cassandre Clare postaju TV serija 'Shadowhunters'

Izrazito loši rezultati u bioskopima značili su da filmskog nastavka za Instrumentarij smrtnika: Grad od kostiju neće biti, ali franšiza će oživeti na drugi način, piše Deadline.

ABC Family je odlučio da fantastične bestsellere Cassandre Clare pretvori u televizijsku seriju koja će nositi naziv Shadowhunters, a za režiju zasad samo prve epizode će biti zadužen McG (3 dana za ubistvo, Terminator: Spasenje, Charliejevi anđeli 1 i 2).

Uz režiju, McG će poslužiti i kao producent dok će Ed Decter (Tragovi zločina, Dvostruki život) biti izvršni producent i scenarista. Snimanje serije bi trebalo početi u maju u Torontu. Još nije poznato kome bi mogle pripasti glavne uloge u seriji, samo se zna da seriju na malim ekranima očekujemo sledeće godine.

Shadowhunters će slediti istu premisu kao film Grad od kostiju: u središtu radnje će biti Clary Fray koja sa 18 godina sazna da potiče iz porodice senkolovaca (shadowhunters). Nakon što neko otme njenu majku, Clary odlazi u avanturu na kojoj upoznaje dotad nepoznati svet vila, čarobnjaka, vampira i vukodlaka.

Film Grad od kostiju je trebao da sledi (Grad od pepela, City of Ashes), drugu od šest knjiga Cassandre Clare koje su postigle ogroman interes i uspeh širom sveta.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...