•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Objavljena puna postava za Dad's Army

Kultna britanska humoristička serija Dad's Army, važi za jedan od najusпešnijih sit-comova u istoriji britanske televizije. Serija je obogatila popularnu kulturu celog jednog naraštaja a imala je duboki uticaj na sve buduće humorističke serijale.

Originalna serija je bila emitovana od 1968. do 1977. godine, a za njen veliki uspeh zaslužni su scenaristi Jimmy Perry i David Croft. Dad's Army je zaživila u nekoliko drugačijih formata pa je osim televizijske serije napravljena i radio drama, pozorišna predstava pa čak i jedan film iz 1971. godine.

Inače, serija prati lokalnu grupu narodne garde, željne, ali krajnje nesposobne muškarce iz malog grada, koja se u jeku nemačke pretnje za vrijeme II svetskog rata priprema za odbranu Velike Britanije.

Snimanje novog filma pod budnim okom reditelja Olivera Parkera započinje već ovog meseca. Scenarista filma je Hamish McColl, poznat po svome radu na komedijama Johnny English ponovo jaše i Mr. Bean na praznicima.

U glavnim ulogama su Toby Jones kao zapovednik Mainwaring i Bill Nighy kao narednik Wilson. Ostatak ove opasne ekipe glumiće Tom Courtenay (kaplar Jones), Michael Gambon (Godfrey), Danny Mays (Walker) i Bill Paterson (Fraser), a uz njih će glumiti i Sarah Lancashire, Alison Steadman te Catherine Zeta-Jones.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu