•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Aidan Gillen u nastavku `Maze Runnera´

Stiglo nam je nekoliko zanimljivih vesti o castingu poznatih glumačkih imena. Aiden Gillen, poznatiji kao Littlefinger iz Igre prestolja, glumiće se u nastavku Maze Runnera, John Slattery, kojeg znate kao Rogera Sterlinga iz serije Mad Man, pojaviće se u komediji Ted 2, dok su se Guy Pearce i Dominic West (The Wire) pridružili izuzetno bogatoj glumačkoj postavi drame Genius.

Nakon što je The Maze Runner ostvario zadovoljavajuću zaradu prve nedelje prikazivanja, Fox se odlučio na ubrzano snimanje nastavka. The Maze Runner: Scorch Trails u bioskope dolazi septembra, a THR nas izveštava kako je upravo Aiden Gillen odabran za ulogu glavnog negativca Jansona poznatijeg kao Rat-Man. Reditelj Wes Ball i glavna zvezda prvog filma Dylan O’Brien sarađivaće i na nastavku.

Nastavak komedije o vulgarnom plišanom medi, već je odavno u produkciji, ali to nimalo ne sprečava reditelja Setha MacFarlanea da angažuje nove glumce. John Slattery pridružiće se Marku Wahlbergu, Liamu Neesonu, Morganu Freemanu i Amandi Seyfried u Tedu 2. Mila Kunis se neće pojaviti u nastavku, već će njenu ulogu preuzeti Amanda Seyfried. Film u bioskope dolazi 26. juna 2015. godine.

I kao šlag na tortu, tu je vest o tome kako će se dvojac Guy Pearce i Dominic West, pridružiti glumačkoj ekipi drame Genius koju sačinjavaju Colin Firth, Jude Law, Nicole Kidman i Laura Linney. Film će pratiti odnos između romanopisca Thomasa Wolfa (Law) i urednika Maxa Perkinsa (Firth), s time da će Pearce glumiti F. Scotta Fitzgeralda, dok će West preuzeti ulogu Ernesta Hemingwayja.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...