•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Arnold Schwarzenegger poslao dirljivu poruku razočaranom mladiću i oduševio svet

Jedan se korisnik stranice Reddit požalio na katastrofalan prvi dan u teretani. Osim što je bio nervozan i pomalo zbunjen, okliznuo se i pao na jednoj spravi, a drugi su mu se muškarci iz teretane smejali. Ali, nesretnik se nikad nije nadao da će mu podršku pružiti – Arnold Schwarzenegger.

Iako ga je mnogo korisnika Reddita tešilo vlastitim groznim pričama iz teretane te rečima ohrabrenja, komentar prvaka body buildinga i nekadašnjeg akcionog heroja, Arnolda Schwarzennegera ostavio je najsnažniji utisak.

Arnold je za priču obeshrabrenog početnika čuo od nekoga te se odlučio uključiti i ostaviti motivacioni komentar.

“Uvek sam govorio da se ne treba bojati neuspeha. Koliko, zapravo, nisko možeš pasti? Shvatiš da je to zemlja, tu je, vidljiva. Sada znaš da je to nešto čega se ne trebaš bojati.
Trebaš biti ponosan na to što se nisi bojao, a ne trebaš se sramiti što nisi uspeo. Mogao si izmisliti izgovore da ne uđeš kroz vrata teretane, ali nisi. Znao si da će biti teško, da će ti biti neugodno i nezgrapno, ali si svejedno ušao. To je hrabrost. Ponosim se tobom.
Poslednji tip za koga sam navijao je srušio rekord u dizanju tegova. Imaš s njim više zajedničkog nego što misliš.
On je počeo s dizanjem tegova u teretani isto. Zamisli njegovu hrabrost. Kada je bilo takmičenje, stao se ispred tegova pred publikom i TV kamerama, znajući da nikada nije toliko podigao, i to ne samo on, NIKO NIKADA nije toliko podigao. Velika je mogućnost bila da neće uspeti. Možda se tebi tako to ne čini, ali pokazao si istu takvu hrabrost.
Navijam za tebe. Napravio si prvi korak i pao si, ali si barem ‘pao’ u bravom smeru. Zbog toga, vrati se nazad i učini drugi korak. Samo napred.”

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....