•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pogledaje trejler animirane komedije 'Zašto (ni)sam pojeo svog tatu'

Da li ste spremni za humor praistorijskih ljudi?
„Zašto ni(sam) pojeo svog tatu“ od 9. aprila u bioskopima!

Sinhronizovana animirana komedija „Zašto ni(sam) pojeo svog tatu“ vraća nas u period pre dva miliona godina, kada je odmah nakon ručka, mladi primat po imenu Edvard pao sa stabla. Kako bi preživeo, Edvard se uspravlja i izmišlja hodanje na dve noge, a nakon nekog vremena udvostručuje svoju genijalnost – izmišlja vatru, lov, moderne stanove, ljubav i nadu…Publika će biti u prilici da uživa u Edvardovim avanturama od 9. aprila u bioskopima širom zemlje.

Animirani film neobičnog naziva „Zašto ni(sam) pojeo svog tatu“ (Pourquoi j’ai pas mangé mon père), producirao je tim filma nagrađenog Oskarom “Beleville Rendezvous”.

Radnja filma je nastala na osnovu engleskog romana “Evolution Man”, a prikazuje borbu male grupe primata u severnoj Africi dok pokušavaju da drže korak ispred majke prirode. Grupa praistorijskih ljudi ima mnogo istih briga koje imamo danas: pronalaženje savršene pećine za celu porodicu (nadajmo se bez medeveda), čuvanje uspešnog braka i sastavljanje kraja sa krajem kada “Tata” slučajno zapali obližnju šumu.

U ovom jedinstvenom, maštovitom i interesantanom ostvarenju bioskopska publika širom zemlje biće u prilici da uživa nesmetano od 9. aprila, jer je film „Zašto ni(sam) pojeo svog tatu“ sinhronizovan na srpski jezik.


Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...