•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Novi imidž Colina Farrella

Nove fotografije sa seta snimanja druge sezone serije True Detective otkrile su novi imidž holivudskog glumca Colina Farrella.

Kako je druga sezona intrigantne serije najavljena za leto 2015. godine, snimanje je u punom jeku, a fotografije na kojima Colin Farrell i Taylor Kitsch potežu oružje nagoveštava napetu dramu.

Takođe, Farrell je otkrio brkove na koje će se ljubitelji serije morati da naviknu, a Irac je već objasnio da je uz brkove želio da ima svoju sedu kosu koja mu je "oduzeta" farbanjem za neke druge uloge.

Naravno, u drugoj sezoni ne pojavljuju se samo Farrell i Kitsch, već i Vince Vaughn i lepa Rachel McAdams.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu