•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kraj 'Dva i po muškarca': Bez Sheena to više nije bilo to

Jedna od najpopularnijih američkih humorističkih serija nakon 12 godina dočekala je svoj kraj koji se počeo nazirati još pre četiri godine kad je problematičnog Charlieja Sheena zamenio Ashton Kutcher. No neuspješno.

Bila je jedna od najgledanijih, doživela je čak 12 sezona, Charlie Sheen ju je proslavio, Ashton Kutcher dokrajčio, ali sad je vreme za oproštaj. Reč je naravno o američkoj hit-seriji 'Dva i po muškarca'.

Seriju koju je na noge podigla idealna trojka - Charlie Sheen, Jon Cryer i Agnus T. Jones - američka je publika obožavala, toliko da je Sheen na vrhuncu slave umislio da je nedodirljiv, ali obest i ludilo koštalo ga je uloge života i miliona. Glavni čovek serije Chuck Lorre zamenio ga je mlitavim Ashtonom Kutcherom uveravajući sve kako je zamena dostojna Sheena pa čak i bolja, ali nakon snimljenih novih epizoda malo ko je mogao poverovati u njegove reči.

Neuverljiva priča, nedostatak kreativnosti, neharizmatičan glavni lik samo su neki od razloga zašto od 'Dva i pol muškarca' nije ostao nijedan. A veliko finale serije koje je Lorre najavljivao kao iznenađenje bilo je, tvrde američki mediji, daleko od toga. 'Pobeda', kako je nazvana zadnja epizoda, nije bila ništa nego jedan veliki poraz.


Uz sve rečeno, mnogi su Lorreu zamerili to što nije Charlieja Sheena pozvao u finale serije, jer uprkos svim greškama, to je zaslužio. Lorre je objasnio kako je imao na umu da se Sheen pojavi u zadnjoj epizodi, ali hirovitom glumcu nije se svidela scena koju su za njega zamislili.

'Ponuđena mu je uloga, ali odbio ju je. Charlie se trebao u zadnjoj sceni pojaviti na vratima, pogledati direktno u kameru i u naletu besa ljudima objasniti posledice konzumiranja droge. Koje se vide samo na običnim ljudima, a on nikako nije običan. On je ninja ratnik s Marsa. On je nepobediv. I onda bi klavir pao na njega. Nama je to bilo smešno, njemu nije. Želeo je neku srcedrapajuću scenu u kojoj bi najavio svoju novu seriju 'Harpers' s Jonom Cryerom. Nama je i to bilo smešno, ali nismo pristali', u šali je objasnio Lorre i zaključio priču. Nažalost, neslavno.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...