•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tyrese Gibson nezadovoljstvo podelio sa fanovima

Američki srcelomac i jedna od zvezdi serijala filmova "Fast & Furious" Tyrese Gibson doživeo je neprijatno iznenađenje na sastanku sa izvesnom mladom damom. On je svoje nezadovoljstvo podelio sa fanovima putem Instagrama, a šta se to zapravo desilo?

Tyrese Gibson je bio sa devojkom i u jednom trenutku zatražio njen mobilni telefon jer je njemu "crkla" baterija. Kada je uzeo njen telefon i otključao ga, video je da je poslednje šta je ona pretraživala na internetu bilo - koliko glumac ima para, prenosi Srbija danas.

"Totalno prostački, bio sam sa tom devojkom i ugasio mi se telefon, pa sam tražio da izguglam nešto na njenom. Čim sam ušao u Safari pretraživač, OVO je iskočilo... Ova "kučka" je otišla online da vidi koliko vredim. Šta se dešava ovde?", napisao je glumac u komentaru. Fotografija je nešto kasnije skinuta sa društvene mreže.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...