•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Torrente V: Misión Eurovegas (2014)

Čak 16 godina nakon prvog filma, te nakon tri nastavka (i sveukupno 4 filma) koji su snimljeni u tih 16 godina, legendarni José Luis Torrente se vraća i po peti put u španskoj akcionoj komediji Torrente V: Misión Eurovegas koju je režirao i napisao Santiago Segura koji ujedno igra i naslovnog junaka. Po svemu sudeći Torrente je u ovih 16 godina možda izgubio koji kilogram (barem u licu), ali karakter mu se nije ni najmanje promenio! Naprotiv, još je gori, još luđi, još bezobrazniji i još gluplji, te se još jednom uspeva uvaliti u neprilike.

U petici tako pratimo Torrnete koji je upravio izašao iz zatvora gde je završio na kraju četvorke. Ali odmah po izlasku iz ćuze prilazi mu sitni kriminalac sa ponudom da Torrente organizuje i izvede pljačku casina. Torrente pristane i odluči za taj zadatak da okupi najbolje ljude, specijaliste iz celoga sveta. Tako barem kaže, iako poznavajući Torrentea to će biti sve samo ne specijalisti sposobni da izvedu takav posao, što će na kraju umalo upropastiti celu operaciju.

Torrente 5 očito parodira Ocean’s Eleven i tome slične naslove. A naći će se tu naravno i reference na mnogobrojne druge filmove, krenuvši od nezbežne James Bond špice. Glumačku ekipu prevođenu spomenutim Segurom je ovaj puta podebljalo i jedno poznato hollywoodsko ime, a to je Alec Baldwin!

Žanr:akcija, komedija
Godina:2014
Reziser:Santiago Segura
Scenario:Santiago Segura
Uloge:Alec Baldwin, Santiago Segura, Neus Asensi
Award:1 nominacija
Studio:Amiguetes Entertainment, Telefonica Studios
Zemlja:Spain
Jezik:španski
Trajanje:105 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...