•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Najbolji animirani film u 2014. godini?

Drugi deo crtaća "Kako da dresirate svog zmaja" proglašen je najboljim animiranim filmom u 2014. Kako prenosi BBC, ostvarenje studija DreamWorks je na 42. dodeli nagrada Annie, koje dodeljuje Međunarodno društvo za animirani film, osvojilo još četiri trofeja, među kojima za najbolju režiju i najbolju muziku.

Filmu "Lego" pripala je nagrada za najbolji scenario, dok je glumac Ben Kingsley nagrađen za svoj glas koji je pozajmio jednom od junaka stop-motion filma "Boxtrolls".

Zasnovan na seriji romana britanske spisateljice Cresside Cowell, "Kako da dresirate svog zmaja" prati avanture mladog Vikinga Hiccupa i njegovog zmaja Bezubog.

Dosad je osvojio Zlatnog globusa za najbolji animirani film, a u trci je i za Oscara.

Prvi deo franšize je 2011. osvojio nagradu Annie za najbolji animirani film, ali je izgubio Oscara u korist crtaća "Toy Story 3".

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu