•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Premijera 'Pedeset nijansi - Siva'

NEZAPAMĆENO INTERESOVANJE ZA PREMIJERU FILMA PEDESET NIJANSI - SIVA!

Iščekivanje je stiglo do tačke ključanja! Osetite neverovatnu strast u ljubavnoj priči koja je oduševila milione čitalaca! Premijera „Pedeset nijansi – Siva“ 11. februara!

Ljubavna priča kojoj nećete odoleti.

Izuzetno neobična i jedinstvena ljubavna priča o uspostavljanju poverenja i pridržavanju međusobno dogovorenih pravila...

Anastazija Stil - nevinost, želja i prkos u jednoj devojci. „Pedeset nijansi – Siva“ je put od neiskustva do potpunog oslobađanja.

Film koji vas neće ostaviti na miru.

Premijera 11. februara u KUPINA BIOSKOPU u terminima: 19h ; 20h ; 21.30h ; 22.15h

Publika i u našoj zemlji željno očekuje premijeru filma "Pedeset nijansi - Siva", a tome svedoči i broj prodatih ulaznica.
Za ovaj film je u 39 zemalja sveta u pretprodaji prodato senzacionalnih 2,75 miliona karata!
Nemačka je vodeće tržište sa više od 450.000 unapred prodatih karata. Oliver Fock, direktor Cinestara tim povodom je rekao: "Pretprodaja karata je senzacionalna i bez presedana. Nikad ranije nismo imali veću prodaju karata unapred za neki film".
Velika Britanija, Francuska, Australija i Novi Zeland su takođe uspešna tržišta sa više od 500.000 prodatih karata. U Velikoj Britaniji, Empire Cinemas kaže da je film već najprodavaniji ikad film u pretprodaji. Jedan od njihovih bioskopa je već potpuno rasprodat za prvi vikend prikazivanja. Justin Ribbons, direktor Empire Cinemas, izjavio je da film "Pedeset nijansi - Siva" i dalje ruši njihove rekorde jer je najprodavaniji film i to toliko pre početka bioskopske distribucije.
"Do danas za ovaj film je već prodato više karata nego za prvi vikend prikazivanja filmova 'Vitez tame', 'Osvetnici', 'Mama Mia' i 'Avatar'", rekao je Ribbons.

Podsećamo da će se ovaj film naći na redovnom repertoaru Kupina bioskopa od 12. februara, takodje u više termina / 19h ; 20h ; 21.30h ; 22.15h /, a za 14. februar - Dan zaljubljenih, za sve one koji to jesu i za one koji to zele da budu, pripremili smo vino, čokolade i film / koktel nakon projekcije /.

PEDESET NIJANSI - SIVA

„Pedeset nijansi – Siva“ je željno iščekivana filmska adaptacija bestselera koji je postao svetski fenomen. Od izdavanja, trilogija „Pedeset nijansi“ prevedena je na 51 jezik i prodata je u preko 100 miliona primeraka čime je postala serijal koji je najbrže prodat u najviše primeraka.
Glavne uloge Kristijana Greja i Anastazije Stil, koji su postali ikone milionima čitalaca, poverene su Džejmiju Dornanu i Dakoti Džonson. Pored njih, tu su još i Luk Grajms kao Eliot, Kristijanov brat, Viktor Rasuk kao Hose, Anastazijin drug, Eloiz Mamford kao Kejt, Anastazijina najbolja drugarica i cimerka, Maša Gej Harden kao Kristijanova majka, Rita Ora kao Mia, Kristijanova sestra, Maks Martini kao Tejlor, Kristijanov telohranitelj, Kalum Kit Reni kao Rej, Anastazijin očuh, Dženifer Ele kao Karla, Anastazijina majka i Dilan Nil kao Bob, Karlin muž…

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu