•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Leonardo DiCaprio preuzeo glavnu ulogu u sledećem filmu Alejandra Gonzaleza Inarritua

Nakon što je završio sa snimanjem Vuka sa Wall Streeta, Leonardo DiCaprio je otišao na zasluženi godišnji odmor, a sada se čini kako je tom odmoru došao kraj. Najnovije informacije govore kako će preuzeti glavnu ulogu u trileru The Revenant. Film će se bazirati na istoimenoj noveli pisca Michaela Punkea, a rediteljsku palicu preuzeće Alejandro Gonzalez Inarritu.

Radnja će se odvijati u drugoj deceniji devetnaestog veka. Priča će pratiti graničara na traperskoj ekspediciji koji biva napadnut, i pri tome teško ozleđen, od strane podivljalog medveda. Njegovi kolege dođu do zaključka, kao što bi to učinili svi normali poslovni ljudi, kako bi bilo najbolje za sve njih da ga opljačkaju i ostave u šumi. Na njihovu žalost, jedan medved nije dovoljan da bi uništio našeg neuništivog junaka, te se nakon nekog vremena oporavi i polagano krene u osvetnički pohod na sve koji su ga izdali.

Dugo se vremena uz projekt vezalo i ime Seana Penna u ulozi jednog od razbojnika, ali se čini da od toga neće ništa biti. Inarritu je do sada radio na filmovima poput 21 gram i Biutiful, a u bioskope nam uskoro dolazi njegova crna komedija Birdman s Michaelom Keatonom u glavnoj ulozi. Ironično, film govori o glumcu koji je nekada davno glumio poznatog superheroja i sada pokušava napraviti pozorišnu predstavu o svom životu. S druge strane, postojeće glasine DiCapria trenutno povezuju uz još nekoliko projekata, od kojih se najviše ističu drama Blood on Snow, te još neimenovani film u kojemu će se ponovo udružiti s Jonahom Hillom kako bi ispričao priču lažno optuženog bombaša Richarda Jewella.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...