•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Rimejk legendarnog horora stiže u 3D

Veliki blokbaster i jedan od najstrašnijih filmova ikada snimljenih “Poltergajst-kućni duh” dobio je svoj rimejk u 3D-u! Reditelj Žil Kinan (“Monster house”, “City of Ember”) planira da zastraši čitave generacije sa svojom 3D verzijom “Poltergajsta” koja je zasnovana na horor klasiku iz 1982. godine. Fanovi horor filmova ponovo će biti u prilici da čuju čuvenu rečenicu “They’re here”, od 23. jula u bioskopima širom zemlje.

Studio “20th Century Fox” objavio je prvi trejler kojim najavljuje rimejk kultnog horor- trilera “Poltergajst – kućni duh”. U priči o porodici iz predgrađa čiju kuću opsedaju zli duhovi ovaj put se pojavljuju Sem Rokvel, Džered Haris, Rozmari Devit, Sakson Šarbino i Džejn Adams.

Stiv (Sem Rokvel) i Dajen Friling (Rozmari Devit) doseljavaju se sa troje dece u novu kuću u predgrađu. Međutim, ubrzo se ispostavlja da je kuća Frilingovih ukleta. Nimalo prijateljski nastrojeni duhovi počinju da komuniciraju sa malom Karol Friling i uskoro je uvlače u svoj svet. Očajni roditelji zovu stručnjake za egzorcizam koji se suočavaju sa najtežim slučajem u svojoj karijeri. Čuvenog isterivača duhova u ovoj verziji igra Džered Haris.

Originalni “Poltergajst” snimljen je 1982. godine. Producirali su ga Stiven Spilberg i Frenk Marsšal. Imao je tri nominacije za Oskara. Mnogi ga i danas smatraju najboljim filmom osamdesetih godina.

Nova verzija “Poltergajsta – kućni duh” u zvaničnu bisokopsku distribuciju kreće 23. jula.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...