•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Patrick Stewart otkrio s kim voleo da radi

Patrick Stewart je tokom godina radio sa mnogim talentovanim glumcima i glumicama. A sa svojom biografijom i uticajnošću danas može raditi s kim god poželi.

Prilikom promovisanja svog novog filma “Match” glumac je otkrio s kim bi voleo da radi u budućnosti: “Volio bih sarađivati sa Jennifer Lawrence. Mislim da je ona briljantna, ima fantastičan smisao za humor i prilično je zgodna”, poručio je.

Iako njih dvoje već imaju zajednički film, “X-Men: Days of Future Past”, nisu imali priliku da rade zajedno, budući da su radili na odvojenim setovima. Sudeći prema dosadašnjima reakcijama koje je Jennifer Lawrence imala na starije legendarne glumce (Jeff Bridges, Jack Nicholson), sigurni smo da će i ovo uskoro prokomentarisati, a kako drukčije nego sa oduševljenjem, ipak je u pitanju pohvala legendarnog kapetana Picarda.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...