•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Deca i udovica Robina Williamsa na sudu zbog testamenta

Udovica i deca Robina Williamsa našli su se na sudu kako bi se odredilo kome pripadaju predmeti nedavno tragično preminulog komičara.

Williamsova supruga Susan je još u decembru zatražila da se pojedini predmeti iz kuće u Tiburonu predaju njoj, umesto deci kojoj su i namenjeni, ako je suditi po glumčevom testamentu.

Deca Zachary, Zelda i Cody tvrde kako Susan Williams pogoršava ionako tešku situaciju tako što pokušava promeniti dogovoreno te im oduzeti očeve lične predmete.

Susan Williams je bila supruga glumca manje od tri godine, a advokati njegove dece tvrde kako je njena namera zapravo da promeni želje i spreči ispunjenje testamenta preminulog komičara.

S druge strane advokat udovice Williams tvrdi da ona zapravo želi pojašnjenje određenih nejasnoća u oporuci.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...