•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Otkriven pol i ime deteta Blake Lively i Ryana Reynoldsa

Blake Lively i Ryan Reynolds postali su roditelji nešto pre Nove godine, a sada je i potvrđeno da su supružnici dobili devojčicu, kojoj su navodno dali ime Violet, piše Daili mail.

Zvezda popularne serije "Gossip Girl" rodila je ranije od planiranog, u blizini njihovog doma u Bedfordu.

Pol i ime deteta su u medije dospeli preko tweeta @kimbanksy u kojem govori da joj je drago što su ona i devojčica Violet kod njih.

- To je nešto što sam htela otkad sam bila devojčica. Znala sam da želim hrpu dece jer dolazim iz velike porodice pa mi je to uvek bilo važno - rekla je za glumica u izjavi za UsWeekly.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu