•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pamela otkrila: Nikad se nisam osećala dovoljno lepom

Zvezda hit serije iz 90-ih godina 'Čuvari plaže' i jedan od najprepoznatljivijih seks simbola Pamela Anderson, otkrila je kako se nikad nije osećala posebno lepom.

"Potpisala sam ugovor s jednom modnom agencijom. To je smešno. Nikad se nisam osećala dovoljno lepom da bih bila model", rekla je Pamela.

Glumica tvrdi kako su je u porodici oduvek učili istinskim vrednostima, te da se ne boji starenja.

"Majka mi je uvek govorila da lepota dolazi iznutra, i iako je to možda kliše, verujem da je istina. Unutarnja lepota traje zauvek. Ne želim zauvek ostati mlada, želim ostariti. Želim iskusiti svaki period svog života i ne želim se bojati starenja", rekla je, a zatim dala kritički pogled na današnji svet medija i industrije.

"Današnji svet i industrija uzrokuju strah od starenja kod ljudi, jer smatraju da ih napušta njihov dobar izgled. Ja sam ustvari srećna jer nikada nisam ni smatrala da izgledam dobro, pa nemam šta izgubiti. Dobro sam se zabavljala, znam da mogu biti seksi i provokativna te koristiti svoj izgled da dobijem ono što želim", zaključila je Anderson.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...